Petitchef

Mancare de pui cu ciuperci

Felul principal
6 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se toaca ceapa julienne si se caleste in ulei pana devine sticloasa. In acest moment de adauga pieptul de pui taiat cubulete si se lasa pana isi schimba culoarea.
  • Adaugam ciupercile taiate feliute si putina apa. Nu puneti multa apa pentru ca ciupercile scad in volum si va iesi o mancare zemoasa ca a mea.
  • Cand toate ingredientele s-au fiert se adauga smantana , se lasa sa mai dea in 2 clocote, se stinge focul si se adauga mararul tocat.


Întrebări:




Comentarii (18):

29/08/2017

Foarte buna mancarea !!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/09/2015

Sugi cariciu..sai zici lu mata sasi opresca adblokeru

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/02/2014

Imi place!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/12/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/09/2013

MULTUMESC,FFFFFFFFFF GUSTOASA MINCARE

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/11/2017

Delicioasă si se prepară f rapid.
Nota 10

(0) (0) Abuz
Dan, 15/06/2017

Foarte buna mancare , azi am gatit aceasta reteta , nota 10

(0) (0) Abuz
04/02/2016

Dar in loc de smantaba pot sa pun iaurt?

(0) (0) Abuz
12/02/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
24/01/2014

Delicioasa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează