Mancare de bame cu pui

Usor de facut
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
Se incinge o tigaie non-aderenta si se pune putina apa fierbinte (in loc de ulei).
Cand apa a inceput sa fiarba se pune puiul taiat cubulete.
Intre timp, pana se fierbe puiul,intr-o alta tigaie si procedam la fel si cu ceapa (incingem tigaia, punem apa fierbinte si adaugam ceapa. O lasam pana devine translucida).
Dupa ce ceapa s-a facut adaugam restul legumelor taiate cubulete.
Cand legumele s-au patruns punem si sucul de rosii.
Adaugam pieptul de pui si completam cu apa le lasam sa fiarba 5 minute.
Punem si bamele intregi in tigaie si restul ingredientelor oregano, patrunjel, sare, piper.
Le mai lasam 15 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cred ca bamelecrude necesita o preparare inainte de a le pune in tigaie.
am gătit această rețetă
anonymous
Buna buna
anonymous
Ardelenii habar n-au de bame.Sunt delicioase
anonymous
O mancare foarte buna
anonymous
Da este buna aceasta era mancarea preferata fiului meu ionut de 15 ani dar acum a murit intrun accident de motocicleta....DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA IN PACE
anonymous
Buna mancarica,sanatoasa
anonymous
Heheheeee.eu chiar ieri am facut mancarea de bame dar cu carne de porc,
anonymous
F buna
anonymous
Foarte buna !
anonymous
Congelate sau prospete, bamele vor fi baloase daca nu sunt pregatite inainte de a le gati.,