Mancare de bame cu pui

Usor de facut
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
Se incinge o tigaie non-aderenta si se pune putina apa fierbinte (in loc de ulei).
Cand apa a inceput sa fiarba se pune puiul taiat cubulete.
Intre timp, pana se fierbe puiul,intr-o alta tigaie si procedam la fel si cu ceapa (incingem tigaia, punem apa fierbinte si adaugam ceapa. O lasam pana devine translucida).
Dupa ce ceapa s-a facut adaugam restul legumelor taiate cubulete.
Cand legumele s-au patruns punem si sucul de rosii.
Adaugam pieptul de pui si completam cu apa le lasam sa fiarba 5 minute.
Punem si bamele intregi in tigaie si restul ingredientelor oregano, patrunjel, sare, piper.
Le mai lasam 15 minute.
Punctează această reţetă
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cred ca bamelecrude necesita o preparare inainte de a le pune in tigaie.
am gătit această rețetă
anonymous
Buna buna
anonymous
Ardelenii habar n-au de bame.Sunt delicioase
anonymous
O mancare foarte buna
anonymous
Da este buna aceasta era mancarea preferata fiului meu ionut de 15 ani dar acum a murit intrun accident de motocicleta....DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA IN PACE
anonymous
Buna mancarica,sanatoasa
anonymous
Heheheeee.eu chiar ieri am facut mancarea de bame dar cu carne de porc,
anonymous
F buna
anonymous
Foarte buna !
anonymous
Congelate sau prospete, bamele vor fi baloase daca nu sunt pregatite inainte de a le gati.,
Buna seara,nu,acestea fiind congelate nu necesita gatire.In plus cele 15 min de fierbere cu celelalte ingrediente sunt suficiente.