Lasagna cu carne tocata

Ingrediente
2
Preparare
Preparare45 min
Gătire25 min
- Se toaca ceapa, se pune impreuna cu celelale ingrediente intr-o tigaie sau cratita, inclusiv condimentele si se lasa sa fiarba 30-45 minute.
Sosul: se topeste margarina, se stinge cu faina, se adauga incet laptele, se condimenteaza, se fierbe citeva minute. - Sosul trebuie sa fie subtire pentru ca placile de aluat absorb mult lichid. Se unge o forma cu unt. Se pun, in ordinea urmatoare: sos, lasagna, sos plus sos de carne.
- Se repeta operatiunea de 3 ori. Ultimul strat trebuie sa fie de sos. Se presara cascaval ras. Se coace la 225 grade C cam 25 minute cu forma acoperita cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara folie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mircea
Ma intreb daca aceasta reteta este o gluma ?!
anonymous
Intr-o astfel de reteta , ordinea in care sunt puse ingredientele in sosul de carne este foarte importanta.
Vegeta, margarina,cascavalul nu au ce cauta in reteta.

bingostar64
Super
multumesc
Punctează această reţetă