Lasagna cu carne tocata

Lasagna cu carne tocata
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Lasagna cu dovlecei


Preparare

Preparare45 min
Gătire25 min
  • Se toaca ceapa, se pune impreuna cu celelale ingrediente intr-o tigaie sau cratita, inclusiv condimentele si se lasa sa fiarba 30-45 minute.
    Sosul: se topeste margarina, se stinge cu faina, se adauga incet laptele, se condimenteaza, se fierbe citeva minute.
  • Sosul trebuie sa fie subtire pentru ca placile de aluat absorb mult lichid. Se unge o forma cu unt. Se pun, in ordinea urmatoare: sos, lasagna, sos plus sos de carne.
  • Se repeta operatiunea de 3 ori. Ultimul strat trebuie sa fie de sos. Se presara cascaval ras. Se coace la 225 grade C cam 25 minute cu forma acoperita cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara folie.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Mircea, 18/09/2017

Ma intreb daca aceasta reteta este o gluma ?!

(0) (0) abuz
30/09/2011

Intr-o astfel de reteta , ordinea in care sunt puse ingredientele in sosul de carne este foarte importanta.
Vegeta, margarina,cascavalul nu au ce cauta in reteta.

(0) (0) abuz
bingostar64
bingostar64, 07/01/2010

Super
multumesc

(0) (0) abuz



+