Se toaca ceapa, se pune impreuna cu celelale ingrediente intr-o tigaie sau cratita, inclusiv condimentele si se lasa sa fiarba 30-45 minute. Sosul: se topeste margarina, se stinge cu faina, se adauga incet laptele, se condimenteaza, se fierbe citeva minute.
Sosul trebuie sa fie subtire pentru ca placile de aluat absorb mult lichid. Se unge o forma cu unt. Se pun, in ordinea urmatoare: sos, lasagna, sos plus sos de carne.
Se repeta operatiunea de 3 ori. Ultimul strat trebuie sa fie de sos. Se presara cascaval ras. Se coace la 225 grade C cam 25 minute cu forma acoperita cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara folie.
Intr-o astfel de reteta , ordinea in care sunt puse ingredientele in sosul de carne este foarte importanta. Vegeta, margarina,cascavalul nu au ce cauta in reteta.
Comentarii:
Ma intreb daca aceasta reteta este o gluma ?!
Intr-o astfel de reteta , ordinea in care sunt puse ingredientele in sosul de carne este foarte importanta.
Vegeta, margarina,cascavalul nu au ce cauta in reteta.
Super
multumesc