Se asaza cateva feliute de lamaie pe fundul vasului (va sfatuiesc sa dati jos coaja, deoarece noi am avut surpriza neplacuta ca a devenit cam amara) si se stropeste cu vreo patru linguri de ulei de masline. Se asaza fileurile de peste bine sarate si piperate, iar peste ele punem cateva feliute de rosie taiate subtire si inca putina lamaie, ca deh, asa ii sta bine pestelui, cu savoare de lamaie. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc mediu, pentru cam 25 de minute. Intre timp, pregatim sosul de smantana, carevasazica va imbraca fileul intr-o crema spumoasa, fina si delicioasa. Ciupercile din conserva (puteti folosi si proaspete) le distuiti in putin ulei de masline cu sare si piper si adaugati smantana. Se adauga sosul de smantana si ciuperci peste peste si se mai baga la cuptor pentru vreo zece minute. Dupa ce l-am scos din cuptor presaram niste patrunjel.La final, fileurile sunt bine patrunse, dar cremoase si foarte, foarte gustoase.
IN prima randa acestea titlu esti gresit deoarice conform Chef Patrisia Palierii se screi file de de salaau nu file se salau va rugami frumos sa corectati. Il al 3-a rand conform retetei se obtine una dezastru culinar doarice nu vedeti ce poze facutefara retrica aveti ...Va rugami frumos sa faceti si voi o poza in photoshop macari ... pup Palierii !!!
Comentarii (25):
Suuuper bun !!
Am mai gatit odata reteta asta si e dementiala. Primit aprecieri pe masura. O mai fac odata
IN prima randa acestea titlu esti gresit deoarice conform Chef Patrisia Palierii se screi file de de salaau nu file se salau va rugami frumos sa corectati.
Il al 3-a rand conform retetei se obtine una dezastru culinar doarice nu vedeti ce poze facutefara retrica aveti ...Va rugami frumos sa faceti si voi o poza in photoshop macari ... pup Palierii !!!
Un deliciu!
F gustos
Bun.... mmmm
Bun!
SUNA BN!!
Foarte bun si sanatos,pofta buna
Fara comentarii
Foarte buna asocierea cu pestele