File de somon la tigaie cu orez si sos de ciuperci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se face o marinata din uleiul de masline, zeama de lamaie si amestecul de condimente pentru peste, in care se tine pestele in jur de 30 de minute. Apoi se prajeste somonul intr-o tigaie la foc potrivit.
- Orezul se pregateste normal. Se pune apa la fiert cu sare si se adauga orezul in momentul cand incepe sa fiarba. Se tine la foc moderat, amesteand din cand in cand, in jur de 20 minute.
- Sosul Knorr se incalzeste intr-o craticioara la foc mic.
Întrebări
Și cu ciupercile ce se întâmplă? Mulțumesc!
Sunt din plic, sosul Knorr!
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios
anonymous
Sper sa fie buna
anonymous
Minunata reteta.....
Punctează această reţetă