File de somon cu gremolata

Reteta este extrem de simpla, o mentionez pe post de idee de pranz sau cina rapida.
Ingrediente
Preparare
- O bucata de file de somon de Atlantic se pune intr-o tava de yena sau de ceramica unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Se unge si somonul cu ulei de masline , se sareaza, pipereaza si se da la cuptorul incins deja la 400F, pentru aproximativ 20 de minute.
- Taina : in ultimele 4 minute, am pus cuptorul numai pe grill sa rumeneasca putin pestele.Inainte de a-l servi se stropeste cu zeama de lamaie, se asterne gremolata si se serveste cu orez cu legume sau cu cartofi natur.
Nutriție
- Carbo: 1.4g
- Grăsimi: 0.1g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 0.5g
- Fibre: 0.8g
- Zahăr: 0.8g
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Ce-i aia gremolata? ar trebui sa fiti mai clari

irina_s2015_1
15 calorii???? Pe ce planeta??? :)))) E o gluma proasta "reteta" asta, admin-ul site-ului nu prea isi face treaba :)
anonymous
Cu "tava de yena" nu numai ca ai dat-o in bara dar te-ai si blamat in fata tuturor. Corect se spune "Jena", dupa numele unui un oras din Germania unde se fabrica sticla termorezistenta!
anonymous
Ce este gremolata? Cum se prepara? Terminati cu expresii pe care multa lume nu le intelrge.In afara de gremolata si orez ce garnitura mai merge?
anonymous
Și cum faci gremolata
anonymous
Si gremolata unde-i? ori e amestecul de pătrunjel, usturoi şi zeamă de lămâie, hm şi la grade Fahrenheit , ar fi 204,44 C, na setam cuptorul cum? Poi daca ţii pestele ( orice fel de peste ) 20 de minute la cuptorul atâta de încins, testaţi să vedeţi ce mâncaţi ! pofta buna
anonymous
S-a urcat scroafa in copac:gatim in °F si musai cu gremolata