Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul.
Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul .
Se dinstue cam 10 si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care a uns-o putin cu ulei.
Deasupra fiecaruia,punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30 la foc potrivit.
Pentru N...escu. Ciupercile se spala, se lasa la scurs si se tamponeaza cu servetele din hartie. Ca doar n-au crescut in incubator. Cascavalul se presara la sfarsit si se lasa 1-2 minute in cuptorul oprit. Altfel, se scurge in tava.
Comentarii:
Gustos
Cred ca sunt minunate.
Cred că sunt bune
Pentru N...escu.
Ciupercile se spala, se lasa la scurs si se tamponeaza cu servetele din hartie.
Ca doar n-au crescut in incubator.
Cascavalul se presara la sfarsit si se lasa 1-2 minute in cuptorul oprit.
Altfel, se scurge in tava.
Ciupercile nu se spala se sterg cu servete.
Arata foarte bine si nici reteta nu este prea complicate !!!Merita incercata !!
Bune
Ai cules oare ciupercile din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse! Vorba aia: "Manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?