Ciupercute umplute

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele. Se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul.
- Se spala si se marunteste patrunjelul si coditele ciupercilor. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa, ciupercile, usturoiul si patrunjelul .
- Se dinstue cam 10 si se adauga branza topita, se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
- Cu acest amestec umplem ciupercutele, pe care le punem intr-o tava de friptura pe care a uns-o putin cu ulei.
- Deasupra fiecaruia,punem cascaval ras, o bucatica mica de unt, peste care presaram putin patrunjel. Introducem tava in cuptorul cald pt 30 la foc potrivit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca sunt minunate.
am gătit această rețetă
anonymous
Cred că sunt bune
N
nairdas
Pentru N...escu.
Ciupercile se spala, se lasa la scurs si se tamponeaza cu servetele din hartie.
Ca doar n-au crescut in incubator.
Cascavalul se presara la sfarsit si se lasa 1-2 minute in cuptorul oprit.
Altfel, se scurge in tava.
N
neicutescu
Ciupercile nu se spala se sterg cu servete.
anonymous
Arata foarte bine si nici reteta nu este prea complicate !!!Merita incercata !!
anonymous
Bune
anonymous
Ai cules oare ciupercile din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse! Vorba aia: "Manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e?
Punctează această reţetă