Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa.
  • Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc.
  • Smantina batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte, potrivindu-se gustul cu sare.
  • Deasupra se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.

Punctează această reţetă

Sa Gatim-BlogSa Gatim-Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: