Petitchef

Ciorba de primavara

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spalat bine verdeturile, in mai multe ape, acordand mai multa atentie la urzici sa elimin eventualele buruieni sau fire de paie.
  • Frunzele de salata si de leurda taiat in bucati mai mici. Intr-un vas cu putin ulei am pus salata, loboda, leurda si urzicile si calit la foc mic pentru 3-4 minute.
  • Adaugat apa cat sa acopere verdeturile, 1 lingurita de sare si fiert totul 20 minute cu capacul pus. Intre timp maruntit ceapa si usturoiul, slanina si coditele de ceapa verde taiat in bucati mai mari, iar din cele 2 oua am facut o omleta.
  • Verdeturile scurs de apa. calit ceapa si slanina in putin ulei pana ceapa si slanina au devenit sticloase.
  • Adaugat omleta, usturoiul si laptele si lasat sa mai dea un clocot. La servire adaugati otet sau zeama de lamaie. Mie imi place foarte mult langa mamaliguta, incercati si voi .

Rețete inrudite

YouTube

Supa rece de ridichi


Poze

Ciorba de primavara
Ciorba de primavara - poza 2
Ciorba de primavara - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa africana
Supa africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Urzica - regina verdeturilor! Urzica - regina verdeturilor!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează