Carnea de vita se taie cubulete, se aseaza in Vasul Roman, se sareaza si se acopera cu apa.Se introduce la cuptor 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman este la cuptor.Cascavalul se da pe razatoare.Se pregateste un sos din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale.
Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas:Se toarna peste carne sosul din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale.
Ciupercile pleurotus se aseaza peste carne si se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora si 15 minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas.Se presara cascavalul ras si se introduce Vasul Roman la cuptor circa 15 minute, de data aceasta fara capac
Dupa 15 minute.Recomandarea bucatarului: Acest fel de mancare se serveste cu muraturi, dar si cu bere sau spritz. Tagged: carne de vita, cascaval, pleurotus, usturoi.
Comentarii:
Usor de facut si delicioasa!!