Carne de vita cu pleurotus si cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea de vita se taie cubulete, se aseaza in Vasul Roman, se sareaza si se acopera cu apa.Se introduce la cuptor 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman este la cuptor.Cascavalul se da pe razatoare.Se pregateste un sos din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale.
- Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas:Se toarna peste carne sosul din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale.
- Ciupercile pleurotus se aseaza peste carne si se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora si 15 minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas.Se presara cascavalul ras si se introduce Vasul Roman la cuptor circa 15 minute, de data aceasta fara capac
- Dupa 15 minute.Recomandarea bucatarului: Acest fel de mancare se serveste cu muraturi, dar si cu bere sau spritz. Tagged: carne de vita, cascaval, pleurotus, usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Larisa
Usor de facut si delicioasa!!
Punctează această reţetă