Petitchef

Carne de vita cu pleurotus si cascaval

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de vita se taie cubulete, se aseaza in Vasul Roman, se sareaza si se acopera cu apa.Se introduce la cuptor 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman este la cuptor.Cascavalul se da pe razatoare.Se pregateste un sos din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale.
  • Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas:Se toarna peste carne sosul din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale.
  • Ciupercile pleurotus se aseaza peste carne si se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora si 15 minute.Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas.Se presara cascavalul ras si se introduce Vasul Roman la cuptor circa 15 minute, de data aceasta fara capac
  • Dupa 15 minute.Recomandarea bucatarului: Acest fel de mancare se serveste cu muraturi, dar si cu bere sau spritz. Tagged: carne de vita, cascaval, pleurotus, usturoi.


Poze

Carne de vita cu pleurotus si cascaval
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 2
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 3
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 4
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 5
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 6
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 7
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 8
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 9
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 10
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 11
Carne de vita cu pleurotus si cascaval - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

Larisa, 15/04/2022

Usor de facut si delicioasa!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează