Salată cu pește afumat și pleurotus

Salată cu pește afumat și pleurotus
Antreuri
Foarte ușor
15 min

Rapid si gustos!

Ingrediente

2

Preparare

  • Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii.

    Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte.

    Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază.

    Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate.

    Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou.

    Semințele de rodie se aranjează pe margine.

    Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline.

    Servim imediat.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

EUGENIA

Suna foarte apetisant! o sa fac reteta!

abuz

Dorina

Dupa ce am sa o fac si sa mananc probabil voi avea alta opinie

abuz

anonymous

Love

abuz

anonymous

Mie imi plac mancarurile usoare, asa ca tot ce imi trimiteti sunt in asentimentul meu! Va multumesc mult!

abuz

anonymous

As manca la fiecare masa.

abuz

anonymous

Originala si ...perfecta

abuz

anonymous

Tare

abuz

anonymous

Imi place mult.

abuz