-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Retete cu salata si ceapa
-
Salată cu pește afumat și pleurotus
Salată cu pește afumat și pleurotus
Rapid si gustos!
-
(4.6/5 - 112 voturi)
-
8
-
29
Preparare
-
Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii.
Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte.
Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază.
Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate.
Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou.
Semințele de rodie se aranjează pe margine.
Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline.
Servim imediat.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Suna foarte apetisant! o sa fac reteta!
Dupa ce am sa o fac si sa mananc probabil voi avea alta opinie
Love
Mie imi plac mancarurile usoare, asa ca tot ce imi trimiteti sunt in asentimentul meu! Va multumesc mult!
As manca la fiecare masa.
Originala si ...perfecta
Tare
Imi place mult.