Salată cu pește afumat și pleurotus

Rapid si gustos!
Ingrediente
2
Preparare
- Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii.
Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte.
Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază.
Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate.
Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou.
Semințele de rodie se aranjează pe margine.
Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline.
Servim imediat.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
EUGENIA
Suna foarte apetisant! o sa fac reteta!
Dorina
Dupa ce am sa o fac si sa mananc probabil voi avea alta opinie
anonymous
Love
anonymous
Mie imi plac mancarurile usoare, asa ca tot ce imi trimiteti sunt in asentimentul meu! Va multumesc mult!
anonymous
As manca la fiecare masa.
anonymous
Originala si ...perfecta
anonymous
Tare
anonymous
Imi place mult.
Punctează această reţetă