Salata de fasole cu peste afumat
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Salata de fasole boabe-petitchef
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salată de cușcuș pentru un aperitiv simplu, sănătos și colorat!
-
Salata de cartofi, ton si rosii
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Fierbeti fasolea,cum o fierbeti dvs de obicei sau puteti folosi boabe de fasole gata fierte, din conserva.Taiati ceapa solzisori.Dezosati pestele,inlaturati pielea si rupeti-l in bucati mai mici.
- Tocati patrunjelul.Amestecati toate ingredientele avand gija sa pastrati cateva bucatele de peste pentru a le presara deasupra dupa asezonarea cu sare,piper,pasta de ardei iute(daca doriti),ulei si otet balsamic (dupa gust).Apoi presarati deasupra patrunjelul tocat.
- Mai fac o varianta a acestei salate,in care in loc de ulei si otet,folosesc maioneza picanta (cu mustar,multa lamaie si pasta de adei iute).Cand capere pun si capere,la amandoua salatele,acum avut.Va arat aici o poza din avion a salatei cu maioneza,care am facut-o cu alta ocazie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!