Carne de vita la cuptor cu mazare

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se pune carnea taiata felii intr-un vas cu un pic de apa+un strop ulei de masline ,se condimenteaza,se acopera cu o folie alumiuim sau capac ,se da la cuptor ,timp de 30 minute.
  • Intre timp se caleste ceapa cu un pic ulei de masline si se stinge cu sosul de rosii.
  • Se iasa sosul de ceapa un pic mai lichid,dupa ce adaugam sosul de rosii,se ia cateva linguri de sos din tava in care se afla carnea.
  • Se toarna sosul peste carne. Iar la cuptor 30 minute ,acoperit cu folie.
  • Iar la sfarsit se va adauga mazarea.
  • Se mai da la cuptor cateva minute ,apoi se verifica,de gust sau daca ,carnea e foarte bine facuta.
  • Reteta e minunata,carnea s-a topit in gura si aroma de ceapa usor calita ,m-a terminat.

Punctează această reţetă

alina_retete_dieteticeAlina_retete_dietetice

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut aceasta reteta si a fost foarte apreciata de sot si de baiatul cel mare (care cu greu manaca mazare si carne de vita). Au mancar tot din farfurie si au cerut si supliment.

abuz