Se pune carnea taiata felii intr-un vas cu un pic de apa+un strop ulei de masline ,se condimenteaza,se acopera cu o folie alumiuim sau capac ,se da la cuptor ,timp de 30 minute.
Intre timp se caleste ceapa cu un pic ulei de masline si se stinge cu sosul de rosii.
Se iasa sosul de ceapa un pic mai lichid,dupa ce adaugam sosul de rosii,se ia cateva linguri de sos din tava in care se afla carnea.
Se toarna sosul peste carne. Iar la cuptor 30 minute ,acoperit cu folie.
Iar la sfarsit se va adauga mazarea.
Se mai da la cuptor cateva minute ,apoi se verifica,de gust sau daca ,carnea e foarte bine facuta.
Reteta e minunata,carnea s-a topit in gura si aroma de ceapa usor calita ,m-a terminat.
Am facut aceasta reteta si a fost foarte apreciata de sot si de baiatul cel mare (care cu greu manaca mazare si carne de vita). Au mancar tot din farfurie si au cerut si supliment.
Comentarii:
Am facut aceasta reteta si a fost foarte apreciata de sot si de baiatul cel mare (care cu greu manaca mazare si carne de vita). Au mancar tot din farfurie si au cerut si supliment.