Puneti la fiert granulele de soia in apa cu concentrat de legume, pentru 30 de minute.Cand sunt gata le stoarceti bine si le lasati sa se raceasca.
Fierbeti separat cartofii in coaja si morcovii curatati.Cand sunt gata cartofii medii si morcovii se paseaza ca pentru pireu, iar cartofii mari se curata si se taie sub forma de rondele care sa semene cu cele de ananas.
Spalati si taiati marunt mararul si usturoiul.Amestecati soia cu pireul de legume, usturoi, marar, 1 lingura ulei de masline, sare si piper.Formati chiftele egale ca marime pe un platou si dati-le putin la rece.
Se prajesc in tava unsa cu putin ulei pana se rumenesc pe ambele parti.La fel se procedeaza si cu rondelele de cartofi.
Se asambleaza burgerii.Se taie chiflele jumatati.Se aseaza pe baza frunza de salata apoi chifteaua de soia, mustar, ceapa murata, rondea de cartof, rosii cherry si palaria de la chifla.
Comentarii:
Cata chinuiala si pe vegetarienii astia....Fite de salon. Habar n-au ce pierd! Dar vad ca le plac si lor "concentratele"!