Burger monstru

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
15 min

Un hamburger monstruos de dragut pentru masa dvs. de Halloween! Copiii il vor indragi, facem pariu! -) Paine neagra colorata cu cerneala de sepie, ochi din masline, dinti din brânza, pe scurt! Urmariti pas cu pas toate etapele realizarii burgerului nostru monstru din explicatiile scrise, fotografiilor, precum si a videoclipului mai jos!

Ingrediente

1

Materiale

  • scobitori

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Burger monstru - Preparare etapa 1Dintii: taiati cheddarul pentru a forma dintii. Pastrati ambele parti.
  • Burger monstru - Preparare etapa 2Ochii: folosind o scobitoare, luati o felie de ardei rosu marinat, introduceti un capat in maslina neagra, apoi pliati cealalta parte in interior. Puneti maslina cu ardei in varful scobitorii si procedati la fel si cu al doilea ochi.
  • Burger monstru - Preparare etapa 3Gura: gatiti o bucata de carne tocatadin vita cam 4 minute pe fiecare parte. Taiati rosiia in felii.
  • Burger monstru - Preparare etapa 4Corpul: taiati chifla in doua, puneti capacele cu interiorul in jos, timp de 2 minute intr-o tigaie fierbinte. Întindeti 2 lingurite sos de rosii pe fiecare capac (in partea interioara)
  • Burger monstru - Preparare etapa 5Asamblati: asezati capacele de la paine unse cu sos de rosii, pe o farfurie. Adaugati cateva frunze de salata mielului (fetica) pentru a forma tentacule. Adaugati cdintii din cheddar.
  • Burger monstru - Preparare etapa 6Puneti friptura deasupra, apoi felia de rosie. Adaugati partea de sus a maxilarului cheddar (bucata mare ramasa), apoi capul de paine. Puneti ochii din masline infipti in scobitori, deasupra.

Observații

Masline: Puteti folosi masline verzi.

Branza: Alegeti branza pe care o preferati.

Chiflele cu cerneala de sepie: Noi am facut chiflele cu cerneala de sepie, dar puteti folosi chifle traditionale.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: