Burger cu tofu afumat si dovlecel
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Curatam dovlecelul de coaja, il taiem in doua apoi il feliem pe verticala in felii potrivite. Incingem bine o tigaie timp de un minutla foc mare, presaram ierburile uscate, turnam uleiul si apoi punem feliile de dovlecel la rumenit la foc mediu.
- Se rumenesc f repede asa ca aveti grija sa nu ii ardeti. Trebuie sa fie doar usor aurii. II intoarcem pe cealalta parte si ii rumenim la fel. II scoatem pe servetele absorbante.
- Taiem chifla in doua, punem prima frunza de salata, tofu uns cu mustar, feliile de rosii, salamul, dovleceii si apoi inca o frunza de salata. Punem capacelul de paine.
Retete vegane
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014,
07/04/2023
Iar ai dat-o de gard cu o reteta din asta! Nu vezi ca nu ai niciu comentariu? E clar ca nu intereseaza pe nimeni!