Burger de curcan

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

… sau fast-food la mine acasa.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca bine.
  • Se formeaza burgerii, apoi se prajesc fie pe gratarul incins, uns cu ulei, sau la cuptor. Carnea, fiind de pasare, trebuie sa fie patrunsa bine, nu se consuma in sange.
  • Dupa bunul plac, se asambleaza : chifla se unge sau nu cu maioneza, se pune o foaie de salata, o felie de rosie, o felie de branza, apoi "chifteluta" de carne, deasupra ketchup, rondele de ceapa. Pofta buna!

Observații

http://silvia-unaalta.ro/2011/01/29/burger-de-curcan/

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: