Toate aceste ingrediente amestecat bine si apoi pus la fiert cam vreo 4-5 clocote amestecand continuu,apoi stins focul adaugat 25 gr de gelatina si amestecat bine pana sa dizolvat toata gelatina dupa care dat crema la rece.
Dupa ce s-a racit crema am amestecat-o cu cele 500 ml de frisca (frisca batuta cu 3 linguri de zahar ),dupa care adaugat cuburile de ananas si amestecat bine,apoi separat crema in 2 cantitati egale si asezat-o in forma (tava cu fund detasabil) in 4 pasi.
Prima cantitate de crema Asezi fructele de zmeura(pe toata suprafata cremei) Cea dea doua cantitate de crema Blat (insiropat si uns cu putin gem de capsuni)apoi bagat la frigider pana a doua zi.
Comentarii (13):
SUPER BUNA
Super
Super
Iami sper sami iasa..
Super bun
E super sper sa imi iasa si mie
Bun bun
Este foarte usor de facut
Super!
Foarte buna reteta si foarte simpla.