Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara

Desert
Foarte ușor
10 min

Desertul a fost creat de Auguste Escoffier, celebrul chef francez, in onoarea sopranei de origine australiana Nellie Melba si este un desert de vara.

Ingrediente

1

Preparare

  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara - Preparare etapa 1Intr-un pahar inalt de sticla, puneti alternativ piersici in sirop si inghetata de vanilie.
  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara - Preparare etapa 2Deasupra puneti crema Chantily si decorati cu coulis de zmeura.
  • Pêche melba, o inghetata cu parfum de vara - Preparare etapa 3Gata! Ati pregatit Pêche melba!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra

Vacs albina !!!

abuz

crunti

Pe bune? Este departe de rețeta originală! N-are nici o aromă din splendoarea acestei rețete deosebite!!!

abuz