Pentru mouse-ul de ciocolata avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu 100ml de frisca lichida.Frisca doar se incalzeste sa putem topi ciocolata,nu se fierbe.
Batem f bine restul de frisca impreuna cu cele 2 linguri de zahar.Amestecam cele 2 compozitii,cu o lingura de lemn,usor cu miscari de jos in sus.Adaugam si coniacul si turnam compozitia peste blatul de biscuiti.
Pentru gelatina de mandarine avem nevoie de:impreuna cu zaharul si gelatina.Dupa ce s-a topit zaharul dam deoparte si amestecam cu restul de suc rece.Peste mouse-ul intarit turnam acest amestec si dam din nou la rece,pana se intareste gelatina.
Pentru mouse-ul de mascarpone avem nevoie de:Punem gelatina la inmuiat in apa rece.Topim ciocolata la baine-marine si cand e calduta adaugam gelatina.Uniformizam.
Batem frisca impreuna cu zaharul si cand s-a intarit adaugam treptat cate o lingura de mascarpone.Turnam totul peste ciocolata si omogenizam.Punem totul peste gelatina de mandarine intarita si dam la rece pana a doua zi.