Freaca untul taiat cubulete cu zaharul pudra.Se adauga galbenusul si faina si se framanta un aluat. Initial va fi sfaramicios dar devine treptat ca o plastilina. Daca e greu de lucrat cu el se pot adauga 1-2 linguri de apa. Se pune aluatul intr-o punga sau folie si se da la frigider pentru 2 ore.
Zaharul si branza mascarpone se amesteca. Separat se bate frisca si se adauga la crema mascarpone apoi se pune in frigider.
Se scoate aluatul si se lasa cam jumatate de ora la temperatura camerei, altfel nu se poate lucra cu el. Se intinde intr-o forma de tarta cu hartie de copt. L-am potrivit cu sucitorul si dupa aceea cu degetele. Se inteapa cu furculita inainte de a se da la cuptor, ca sa nu se umfle.
Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade, si tarta se lasa pana devine aurie (testul cu scobitoarea). Dupa ce se scoate din cuptor si se lasa la racit, se toarna crema mascarpone si se orneaza cu capsuni. Daca aveti capsuni proaspete bine, daca nu, cele din punga refrigerate merg foarte bine.