Amestecat in robot, cu cutitul pt coca untul, zaharul si sarea pana s-au facut o crema. Adaugat apoi faina si galbenusurile, pana se formeaza un amestec ce seamana cu firimiturile. Pus lichidul si amestecat pana s-a format o coca, nu mai mult.
Coca asta nu trebuie amestecata prea mult, caci nu va mai avea consistenta dorita (de tarta). Facut din ea un sul, l- acoperit cu folie alimentara si l- lasat la frigider 1 ora.
Dupa o ora am taiat sulul de coca felii nu mai groase de 5 mm (ar iesi prea groasa tarta). Feliile le-am aranjat pe fundul tavii si am impins coca cu degetele ca sa nu mai fie spatii libere. Pus restul de felii de coca si de jur imprejur, apasand usor in adanciturile formei. Pus apoi tarta la congelator pentru 1/2 de ora. In timpul asta incalzit cuptorul la 180C. Inainte de a baga tarta in cuptor intepat fundul cu furculita de cateva ori.
Tarta se lasa in cuptor cam 15 minute, dar a mea a stat mai mult si s-a cam bronzat.
Lasat aluatul sa se raceasca si umplut tarta cu mascarpone + zahar, peste care pus felii de piersici. A fost un deliciu.