Tarta rustica cu piersici

Desert
Foarte ușor
1 h 45 m

Nu aveti o tava pentru tarta? Nicio problemă, rezultatul va fi cu atat mai frumos, chiar de-a dreptul „rustic” ;-) Aici va sugeram sa evidentiati piersicile combinandu-le cu crema migdale si rozmarin. Pe scurt, o minune care va va oferi un desert extra fructat si delicios. Va permitem sa testati, urmand pasii detaliati de mai jos ↓

Ingrediente

6

aluatul:

crema de migdale :

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare50 min
Gătire35 min
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 1Pregatiti aluatul de tarta:
    Puneti faina, zaharul, sarea si untul taiat in bucati mici in vasul robotului de bucatarie. Amestecati cu paleta tip "frunza".
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 2Cand untul s-a amestecat bine, adaugati apa si continuati sa amestecati pentru a o incorpora bine.
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 3Modelati aluatul cu mana si formati o minge, apoi intindeti-o intre doua foi de hartie de copt. Raciti timp de 20 de minute.
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 4Pregatiti crema de migdale :
    Amestecati untul moale cu zaharul si oul. In cele din urma adaugati migdalele macinate si amestecati. Infoliati si dati la frigider timp de 30 de minute.
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 5Scoateti aluatul din frigider si intindeti crema de migdale in centru. Taiati piersicile in bucati si puneti-le peste crema.
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 6Folositi-va de hartie de copt pentru a indoi marginile tartei spre centru. Presarati rozmarin uscat si zahar brun.
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 7Coaceti in cuptorul preincalzit la 180° C timp de 35-40 de minute.
  • Tarta rustica cu piersici - Preparare etapa 8Lasati sa se raceasca si savurati!

Punctează această reţetă

Observații

Crema de migdale este obligatorie in aceasta tarta? Nu, pe de alta parte, va aduce un gust placut de migdale in aceasta tarta, care trebuie sa fie fabuloasa!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: