Nu aveti o tava pentru tarta? Nicio problemă, rezultatul va fi cu atat mai frumos, chiar de-a dreptul „rustic” ;-) Aici va sugeram sa evidentiati piersicile combinandu-le cu crema migdale si rozmarin. Pe scurt, o minune care va va oferi un desert extra fructat si delicios. Va permitem sa testati, urmand pasii detaliati de mai jos ↓
Pregatiti aluatul de tarta: Puneti faina, zaharul, sarea si untul taiat in bucati mici in vasul robotului de bucatarie. Amestecati cu paleta tip "frunza".
Cand untul s-a amestecat bine, adaugati apa si continuati sa amestecati pentru a o incorpora bine.
Modelati aluatul cu mana si formati o minge, apoi intindeti-o intre doua foi de hartie de copt. Raciti timp de 20 de minute.
Pregatiti crema de migdale : Amestecati untul moale cu zaharul si oul. In cele din urma adaugati migdalele macinate si amestecati. Infoliati si dati la frigider timp de 30 de minute.
Scoateti aluatul din frigider si intindeti crema de migdale in centru. Taiati piersicile in bucati si puneti-le peste crema.
Folositi-va de hartie de copt pentru a indoi marginile tartei spre centru. Presarati rozmarin uscat si zahar brun.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 180° C timp de 35-40 de minute.
Crema de migdale este obligatorie in aceasta tarta? Nu, pe de alta parte, va aduce un gust placut de migdale in aceasta tarta, care trebuie sa fie fabuloasa!