Rugelach(cornuri evreesti)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Negresa vegana
Preparare
Preparare4 ore
Gătire40 min
- Se bate untul,crema de brinza,sare si smintina la mixer dupa care se adauga ouale intregi,si batem pina devine compozitia cremoasa.Adaugam toata faina,si se framainta un aluat potrivit.
- Inceput cu 650 grame faina si-a intrat in jur de 690 gr(depinde de faina si unt).Lasam totul la frigider pentru 4 ore.
- Impartim compozitia rezultata in 8 bile maricele.Intindem o foaie rotunda dupa cum se vede in imaginea de jos,si taiem foaia de aluat in 8 triunghiuri .
- La fiecare capat am pus ciocolata de lapte,si le rasucim ca pe cornulete.Dupa ce le-am terminat toate, uns cu galbenus,si-am presarat deasupra zahar vaniliat.
- Le-am asezat in tava unsa,si le-am copt la 180grade/350F pentru circa 25 minute(si aici depinde de cuptorul fiecaruia).