Faina ,sarea ouale,bicarbonatul stins si faina se amesteca daca nu vi se leaga compozitia puteti adauga putin lapte caldut,la mine nu a fost cazul pentru ca s-a legat si aluatul a iesit asa cum trebuia,-aluatul obtinut se impate in 3 sau 4 bucati in functie de marimea tavii ,a folosit o tava de 20/30 si l-a impartit in 4 se intind foi subtiri in tava cu hartie de copt,se unge cu dulceata.
Se presara nuca din belsuc,si pentru ca dulceata de visine nu era suficient de dulce pentru gustul meu am adaugat si 2 lingurite de zahar.
Se continua asa si cu celelalte foi.
Se da la cuptor pana se rumeneste frumosGlazura:-se rupe ciocolata -si se da la microunde de 2 ori in reprize de cate 30 sec amestecati pana se topeste dupa care adaugati untul -turnati glazura obtinuta peste prajitura calda si uniformizati-portionati prajitura numai dupa ce se raceste.
Comentarii:
Super bunanaaaa
Super buna
Super