Cuptorul se preincalzeste la 190ºC. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile.
Cafeaua se dizolva in 2 lingurite apa si se amesteca cu untul topit. In oua se adauga treptat faina si apoi untul cu cafeaua.
Se pune compozitia in 2 forme unse si tapetate cu faina si se dau la cuptor 25 minute. Pentru topingul de praline se topeste zaharul intr-o tigaie, se amesteca cu alunele tocate si se pune sa se raceasca pe o hartie de copt. Pentru umplutura se bate mascarpone cu zaharul si cafeaua. Se pune jumatate din umplutura intre cele 2 foi de pandispan si cu cealalta jumatate se imbraca. Se pune deasupra foaia de caramel sfaramata si se da la frigider sa se topeasca. Prajitura Padurea NeagraPrajitura cu bezea si alune prajiteTiramisu clasicRulada cu ciocolata si alune de padurePrajitura cu ciocolata si zmeuraTort festivPrajitura cu spuma de fructe de padurePricomigdale umplute.
Cheesecake Tutti FruttiPrajitura cu branza si fructeTort cu fructe de padurePlacinta cu smantana si piersiciUmplutura vegetariana pentru curcanPrajitura de ciocolata cu blat de nuciCozonac cu multa nuca.
Comentarii:
Foarte buna!