Prăjitură eugenia :)

O prajitura pt toti iubitorii de ciocolata
Ingrediente
10
Preparare
- Amestecam apa cu zaharul și esența pana se topește zaharul.
- Hidratam gelatina. Amestecam apa cu zaharul și plicul de crema si mixam apoi adaugam gelatina topita. In tava de cozonac tapetata cu folie de plastic punem un strat de eugenii bine insiropate, crema si eugenii insiropate. Tragem marginile foliei si dam la rece 2 ore.
- Amestecam ciocolata cu uleiul si o topim. Cand prăjitura e gata o răsturnam pe platou si o glazuram in totalitate cu ciocolată. O mai lasam la rece pana se intareste ciocolata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Anisoara
Se vede treaba ca urmăriți...exprimarea,reteta-nu sine nu e interesanta
anonymous
Zaharul nu se topeste prin amestecare cu apa, eventual se dizolva.
Punctează această reţetă