Prăjitură eugenia :)

Prăjitură Eugenia :)
Desert
Ușor
3 ore

O prajitura pt toti iubitorii de ciocolata

Ingrediente

10

Preparare

  • Amestecam apa cu zaharul și esența pana se topește zaharul.
  • Hidratam gelatina. Amestecam apa cu zaharul și plicul de crema si mixam apoi adaugam gelatina topita. In tava de cozonac tapetata cu folie de plastic punem un strat de eugenii bine insiropate, crema si eugenii insiropate. Tragem marginile foliei si dam la rece 2 ore.
  • Amestecam ciocolata cu uleiul si o topim. Cand prăjitura e gata o răsturnam pe platou si o glazuram in totalitate cu ciocolată. O mai lasam la rece pana se intareste ciocolata.

Punctează această reţetă

andreea_deea459Andreea_deea459

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Anisoara

Se vede treaba ca urmăriți...exprimarea,reteta-nu sine nu e interesanta

abuz

anonymous

Zaharul nu se topeste prin amestecare cu apa, eventual se dizolva.

abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Si ce daca am scris asa