Prăjitură eugenia :)

Prăjitură Eugenia :)
Desert
10 porții
Ușor
3 ore

O prajitura pt toti iubitorii de ciocolata


Ingrediente

10

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza


      Preparare

      • Amestecam apa cu zaharul și esența pana se topește zaharul.
      • Hidratam gelatina. Amestecam apa cu zaharul și plicul de crema si mixam apoi adaugam gelatina topita. In tava de cozonac tapetata cu folie de plastic punem un strat de eugenii bine insiropate, crema si eugenii insiropate. Tragem marginile foliei si dam la rece 2 ore.
      • Amestecam ciocolata cu uleiul si o topim. Cand prăjitura e gata o răsturnam pe platou si o glazuram in totalitate cu ciocolată. O mai lasam la rece pana se intareste ciocolata.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      Anisoara, 04/09/2017

      Se vede treaba ca urmăriți...exprimarea,reteta-nu sine nu e interesanta

      (0) (0) abuz
      20/08/2017

      Zaharul nu se topeste prin amestecare cu apa, eventual se dizolva.

      (0) (0) abuz
      andreea_deea459
      Răspuns andreea_deea459:

      Si ce daca am scris asa




      +