Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga pe rand galbenusurile apoi praful de crema si se omogenizeaza se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se coace la foc potrivit aprox 30min(depinde de cuptor).
Smantana se bate bine impreuna cu zaharul murele se scurg bine si se paseaza se adauga peste smantana batuta in zeama obtinuta prin scurgerea murelor se adauga plicul de gelatina se lasa 2-3 minute apoi se dilueaza pe baie de abur caldut se adauga in amestecul frisca-mure se baga la frigider pentru aproximativ 10 minute(pana cand compozitia incepe sa se lege ).
Blatul racit se taie in doua pe orizontala pe primul blat se intinde uniform crema, se aseaza al doilea blat glazura: Pe baie de abur topim ciocolata impreuna cu untul si smantana racim usor si intindem frumos peste prajitura.
Comentarii:
Excelent
Am sa o fac si eu la vara pentru ca arata forte bine