Blatul se face la fel ca la reteta de Amandine. Pentru crema se bate frisca cateva minute, se adauga jumatate din zahar si intaritorul de frisca si se bate in continuare la o viteza mai mare pana se intareste. Se freaca si crema de branza cu restul de zahar, apoi se adauga si frisca.
Din feliile de mandarine din compot se aleg cateva pentru decor, iar restul se taie in cuburi. Se taie blatul astfel incat sa obtinem doua parti egale. Se face un sirop din zeama de la compot si zahar. Daca mai trebuie, mai complectam cu apa.
Cu siropul, dupa ce s-a raci, se insiropeaza primul blat. Se aseaza 3/4 din crema si deasupra mandarimele din compot taiate incuburi. Se aseza al doilea blat, se insiropeaza si acesta si se intinde si restul de crema.
Se pudreaza prajitura deasupra cu cacao, pana se formeaza o pelicula. Se inparte in patrate egale.
Se pune in centru fiecarei bucati un mot de frisca si se decoreaza cu feliile de mandarine retinute. Dupa acea, prajitura se da la rece pentru aproximativ o ora pentru a se intari crema.
Comentarii:
Foarte delicioasa prajiturica asta,tocmai am gustat-o,rece ,aromata,usoara.....minunatie....ma ling pe degete:)))MERITA SA O INCERCATI!!