Intai se amesteca bine untul cu zaharul, apoi se adauga toate celelte ingrediente si se amesteca din nou vartos.
Se pune compozitia in tava unsa cu unt si se baga in cuptorul incins, la 180 grade, timp de 30-40 minute.
Tot ce mai ramane de facut e sa faceti o glazura pentru ea: amestecati 300 ml frisca lichida, batuta bine cu mixerul pana se imbatoseaza si 200 g zahar pudra + zeama de la inca jumatate de lamaie si sa intindeti glazura peste prajitura. Mai radeti un pic de coaja de lamaie deasupra si asta a fost tot.
Am facut prajitura .Gustoasa,Dar in momentul in care am adaugat zeama de lamaie in frisca , aceasta s-a muiat .Cred ca e de ajuns sa mixezi frisca doar cu coaja de lamaie.
Comentarii:
Am facut prajitura .Gustoasa,Dar in momentul in care am adaugat zeama de lamaie in frisca , aceasta s-a muiat .Cred ca e de ajuns sa mixezi frisca doar cu coaja de lamaie.