Blat: Se bat albusurile tare cu praful de sare, apoi se adauga zaharul praf cate o lingura pe rand, la sfarsit se adauga nuca de cocos si macul, apoi praful de copt si faina. Se coace in tava tapetata cu hartie de copt. Dupa ce este copt si s-a racit se insiropeaza cu sirop de zahar cu ajutorul unei pensule.
Crema: Galbenusurile + zaharul + vanilia se bat spuma . Apoi se pun pe baie de abur si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca. Se fierbe budinca cu 4 linguri zahar in 500 ml lapte si se lasa sa se raceasca. Untul la temperatura camerei se mixeaza spuma apoi se adauga crema de galbenusuri pusa pe rand si budinca la fel. Se adauga coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie. Aceasta crema se aseaza peste blat.
Glazura: Peste crema se pun biscutii care se insiropeaza cu ajutorul unei pensule pe ambele parti. Peste ei se pune glazura de ciocolata preparata in felul urmator: - ciocolata se da pe razatoarea mare, untul se taie bucatele, se adauga si celelalte ingrediente si se pun toate impreuna pe baie de abur amestecand continuu pana se topesc si se omogenizeaza apoi se intinde peste biscuti.
Comentarii:
Promite apa in gura.............
Foarte foarte buna
Nu am cuvinte
Excelent