Bati spuma ouale cu zaharul, adaugi untul treptat si amesteci bine, pana se formeaza o compozitie cremoasa. Adaugi smantana, coniacul-eu am avut whiskey, nuca macinata, coaja rasa de lamaie si amesteci bine. Adaugi faina cernuta cu praful de copt.Bati spuma ouale cu zaharul, adaugi untul treptat si amesteci bine, pana se formeaza o compozitie cremoasa. Adaugi smantana, coniacul-eu am avut whiskey, nuca macinata, coaja rasa de lamaie si amesteci bine. Adaugi faina cernuta cu praful de copt
Bati spuma ouale cu zaharul, adaugi untul treptat si amesteci bine, pana se formeaza o compozitie cremoasa. Adaugi smantana, coniacul-eu am avut whiskey, nuca macinata, coaja rasa de lamaie si amesteci bine. Adaugi faina cernuta cu praful de copt
Inmoi gelatina intr-o cana cu apa rece, dupa care o dizolvi pe foc impreuna cu zaharul cu aroma de vanilie.
Intre timp, cureti coaja fructelor de kiwi, le tai felii si le asezi pe blatul de prajitura.
Torni peste ele gelatina si dai la rece cateva ore. Portionezi prajitura, o decorezi cu fasii subtiri de coaja de lamaie si o servesti.
Comentarii:
Invatati sa scrieti mai intai,pe urma scrieti reteta completa ,apoi asteptati laude
Cate oua , blatul se mai si coace ?
Reteta este incompleta. Nu este specificat numarul de oua. Deci?
Bunaaaaaaaaaa!
O reteta rapida si usoara