Prajitura cu fructe si crema de vanilie
Ingrediente
4
Pentru blat:
Pentru umplutura:
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Freci spuma untul inmuiat la temperatura camerei,cu zaharul si zaharul vanilat.Adaugi treptat ouale si faina cernuta impreuna cu praful de copt si omogenizezi.
- Ungi cu unt si tapetezi cu faina o forma rotunda.Coci la foc moderat timp de 20-30 min.
- Pui la inmuiat 10 g gelatina in 50 ml lapte rece.Scurgi ananasul in strecuratoare.Prepari budinca urmand instructiunile de pe plic,cu laptele ramas si zaharul.Stingi focul si incorporezi in budinca gelatina dizolvata la bain-marie.
- In 100 ml zeama de compot inmoi gelatina ramasa,iar dupa 10 minute o dizolvi pe baie de aburi.
- Blatul in pui intr-o forma rotunda mai mare cu 1-2 cm decat cea in care l-ai copt ,apoi torni crema de vanilie peste blat,o lasi sa se raceasca ,asezi rondele de ananas si fructele de sezon si le acoperi cu gelatina calduta.Se da la rece pentru o ora.Se serveste cu frisca batuta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă