Petitchef

Prajitura cu branza fara aluat

Desert
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Daca branza mai contine zer se pune pe un prosop absorbant. Dupa ce s-a scurs bine, se pune intr-un castron si se amesteca cu oua, zahar si vanilie apoi si cu smantana.
  • Budinca se amesteca cu laptele caldut si se toarna peste amestecul de sus.
    Se adauga uleiul.
  • Totul se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt nu prea mare si se baga la cuptor pentru aproximativ 45 minute.Optional se pot pune si stafide.


Poze

Prajitura cu branza fara aluat
Prajitura cu branza fara aluat - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Ovidiu, 09/01/2021

Minunata, am făcut-o de 100 ori cred

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/07/2013

Nu este specificat cand se pune uleiul. As fi vrut sa iasa un pic mai pufoasa....dar e buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/08/2016

Budinca se pregateste inainte sau se pune praful in aluat ?

(0) (0) Abuz
02/02/2014

Buna

(0) (0) Abuz
25/01/2014

Delicioasa

(0) (0) Abuz
26/02/2013

Felicitari superba prajitura

(0) (0) Abuz
28/06/2011

Simplu si gustos!o sa incerc reteta! :)

(0) (0) Abuz
28/06/2011

Este super am sa fac si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează