Se amesteca branza cu nuca de cocos, zaharul si oul. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza bombitele. Prima tava care mi-a iesit in cale era cea in forma de guguluf.
Ce sa-i fac daca a vrut incalzita. Asa ca am asezat frumusel in cerc bombitele si-a trecut la prepararea blatului.
A mixat zaharul cu ouale, a adaugat apoi ciocolata topita , a omogenizat si-a pus pe rand cacaoa, faina, zaharul vanilat , amidonul si praful de copt. A scapat s-un varf de cutit sare , a mai amestecat putin si-a turnat peste bombite.
A introdus tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 35 minute. Cand s-a racorit usor am rasturat prajitura pe un platou si-a preparat sosul: Intr-un ibric a pus la fiert laptele impreuna cu untul si zaharul.
Cand au dat cateva clocote a luat ibricul de pe foc si-am pus ciocolata amestecand pana la topirea completa.
Calduta, a turnat-o peste prajiturica. Blatul a absorbit sosul si-a obtinut un desert.