Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana isi dubleaza volumul si isi schimba culoarea.Uleiul se adauga putin cate putin, ca la maioneza, apoi se adauga faina cu praful de copt si laptele si se da la copt in cuptorul incins, cam la 180 de grade.
Se prepara laptele si budinca exact cum se prepara in mod normal,doar ca aici punem dublul cantitatii de budinca ,insa le amestecam,nu numai cu 150 g zahar ci si cu 2 linguri faina.
Se alifiaza margarina si cand budinca este rece se amesteca pentru a rezulta crema necesara la aceasta prajitura.
Asamblarea se face astfel: se unesc cele 2 rondele cu crema,se pune crema si pe laturile prajiturii si se rostogolesc prin numa de cocos. La final se incalzeste frisca pe foc,se adauga in ea ciocolata rasa,si glazura obtinuta se toarna deasupra, insa numai ca un fel de capac, nu trebuie sa curga si pe margini.
Se orneaza cu bombonele colorate peste glazura,insa eu de multe ori am pus cate o visina si arata foarte bine.
O face mereu soacra mea.e cea mai buna prajitura pe care am mancat o in viata mea.blatul se poate face si compozitia de la pandispan,mmm incercati o e f simpla de fqt si f gustoasa.
Comentarii:
Foarte buna
O face mereu soacra mea.e cea mai buna prajitura pe care am mancat o in viata mea.blatul se poate face si compozitia de la pandispan,mmm incercati o e f simpla de fqt si f gustoasa.