Petitchef

PRAJITURA CACIULA DE CAZAC

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

blat:

Avem nevoie de:

Pt ornat mai avem nevoie de:

Preparare

  • Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana isi dubleaza volumul si isi schimba culoarea.Uleiul se adauga putin cate putin, ca la maioneza, apoi se adauga faina cu praful de copt si laptele si se da la copt in cuptorul incins, cam la 180 de grade.
  • Se prepara laptele si budinca exact cum se prepara in mod normal,doar ca aici punem dublul cantitatii de budinca ,insa le amestecam,nu numai cu 150 g zahar ci si cu 2 linguri faina.
  • Se alifiaza margarina si cand budinca este rece se amesteca pentru a rezulta crema necesara la aceasta prajitura.
  • Asamblarea se face astfel: se unesc cele 2 rondele cu crema,se pune crema si pe laturile prajiturii si se rostogolesc prin numa de cocos. La final se incalzeste frisca pe foc,se adauga in ea ciocolata rasa,si glazura obtinuta se toarna deasupra, insa numai ca un fel de capac, nu trebuie sa curga si pe margini.
  • Se orneaza cu bombonele colorate peste glazura,insa eu de multe ori am pus cate o visina si arata foarte bine.


Întrebări:




Comentarii:

25/05/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
23/04/2013

O face mereu soacra mea.e cea mai buna prajitura pe care am mancat o in viata mea.blatul se poate face si compozitia de la pandispan,mmm incercati o e f simpla de fqt si f gustoasa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Turta dulce, prajitura Craciunului! Turta dulce, prajitura Craciunului! Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează