Pasca cu smantana

Pasca cu smantana
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Iti trebuie pentru umplutura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma.Freci galbenusurile cu zaharul si apoi le amesteci cu albusurile batute spuma.Adaugi un praf de sare si faina,treptat.
  • Incorporezi bine faina si torni compozitia in 2 forme de tort sau intr-o tava mare de aragaz.Lasi sa se coaca pe jumatate,pui umplutura si coci mai departe,la foc potrivit.
  • Pui smantana la scurs de seara,in tifon,intr-o oala cu malai .Cand este scursa,amesteci smantana cu zaharul,cu zaharul vanilat,coaja de lamaie,faina,sare si apoi albusurile batute spuma.
  • Acest amestec il pui pe blatul copt pe jumatate.Forma trebuie sa fie umpluta pe jumatate,deoarece la copt compozitie creste mult.Lasi compozitie pana a doaua zi in tava pentru a se intari.
  • Cantitatile sunt pentru 2 pasti facute in forma de tort sau pentru o singura pasca facuta in tava de aragaz.Blatul il poti face din aluat de cozonac sau de pandispan(ca in cazul de fata)

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna si usor de facut

abuz

anonymous

Perfecta.....

abuz

anonymous

Excelent!!!!

abuz

anonymous

Este foarte superba bravoo

abuz

anonymous

Super buna!

abuz

anonymous

AM VOTAT MAXIM...DAR ABIA ACUM O SATEPT SA IASA DE LA CUPTOR!:))) SPAR SA FIE IN REGULA:p

abuz

anonymous

Foarte faina reteta .

abuz

anonymous

Varza .

abuz
getasart

getasart

Felicitari;Sper sa-mi iasa si mie foarte buna;
Doamne ajuta!
Geta

abuz

anonymous

Bunaaaaa

abuz