Parfe de ciocolata

Parfe de ciocolata
Desert
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Smanatana trebuie tinuta la rece inainte de a o folosi. Bate bine smantana, pana devine tare.
    Galbenusurile + zahar + coniac se pun intr-un castron deasupra unei oale cu apa care fierbe.
  • Amesteca continuu pana ce compozitia se ingroasa. Ia de pe foc si adauga ciocolata si vanilia. Lasa cateva minute sa se topeasca ciocolata, amesteca sa se incorporeze. Ia castronul de pe oala si lasa 10 minute sa se racoreasca.
  • Adauga cate o lingura de frisca, amestecand dupa fiecare. Dupa ce ai incorporat bine crema de ciocolata in frisca, pune in congelator peste noapte.
    Pentru topping topeste ciocolata la baia de aburi si subtiaza-o cu lapte.
  • Daca vrei, poti folosi si albusurile batute spuma, pe care le incorporezi dupa ce ai pus smantana.


C Cooking with my soul

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+