Cele 2 pliculete de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pt.10 minute. Apoi se incalzeste usor la bain-marie cat sa se dizolve.Batem frisca , adaugam mascarpone, adaugam zaharul, adaugam esenta rom si mixam pana devine o crema fina.
Punem ananasul din conserva la scurs. Pastram cateva rondele pt. ornat. Restul il taiem cubulete si il mai scurgem iar.Adaugam cubuletele de ananas in crema de mascarpone, amestecam bine si punem si gelatina dizolvata.
Sa nu fie gelatina prea calda pt. ca se branzeste crema. Amestecam bine de tot si turnam intr-o forma de tort (22 cm).pus si piscoturi pe margine , apoi turnat peste ele cioco amaruie topita
Sa nu fie gelatina prea calda pt. ca se branzeste crema. Amestecam bine de tot si turnam intr-o forma de tort (22 cm).pus si piscoturi pe margine , apoi turnat peste ele cioco amaruie topita
Se da la rece cca 30 minute apoi se orneaza cu ananasul rondele (sau portocala ,kiwi) ; se prepara gelatina transparenta cfm instructiunilor de pe plic si se toarna peste fructe.
Se da la rece 4-5 ore. Reteta este f. simpla si rapida mai putin partea cu statul la frigider Va ofer o felie rece! Si inca una pt. acasa.
Comentarii:
Foarte aspectuos,delicios...
Bun bun