Petitchef

Parfe de ananas / Pineapple parfe

Desert
6 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cele 2 pliculete de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pt.10 minute. Apoi se incalzeste usor la bain-marie cat sa se dizolve.Batem frisca , adaugam mascarpone, adaugam zaharul, adaugam esenta rom si mixam pana devine o crema fina.
  • Punem ananasul din conserva la scurs. Pastram cateva rondele pt. ornat. Restul il taiem cubulete si il mai scurgem iar.Adaugam cubuletele de ananas in crema de mascarpone, amestecam bine si punem si gelatina dizolvata.
  • Sa nu fie gelatina prea calda pt. ca se branzeste crema. Amestecam bine de tot si turnam intr-o forma de tort (22 cm).pus si piscoturi pe margine , apoi turnat peste ele cioco amaruie topita
  • Sa nu fie gelatina prea calda pt. ca se branzeste crema. Amestecam bine de tot si turnam intr-o forma de tort (22 cm).pus si piscoturi pe margine , apoi turnat peste ele cioco amaruie topita
  • Se da la rece cca 30 minute apoi se orneaza cu ananasul rondele (sau portocala ,kiwi) ; se prepara gelatina transparenta cfm instructiunilor de pe plic si se toarna peste fructe.
  • Se da la rece 4-5 ore. Reteta este f. simpla si rapida mai putin partea cu statul la frigider Va ofer o felie rece! Si inca una pt. acasa.


Poze

Parfe de ananas / Pineapple parfe
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 2
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 3
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 4
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 5
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 6
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 7
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 8
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 9
Parfe de ananas / Pineapple parfe - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

01/04/2012

Foarte aspectuos,delicios...

(0) (0) Abuz
16/10/2011

Bun bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
6 porții
4 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Sarlota in stil tiramisu fara oua
Sarlota in stil tiramisu fara oua
6 porții
5 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Cateva cuvinte despre... Ananas Cateva cuvinte despre... Ananas

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează