Indiene cu frisca

Desert
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

sunt:

Pentru frisca naturala:

Sirop:

Pentru glazura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Separam ouale, batem albusul spuma cu un strop de sare si adaugam zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, praful de copt si aromele. Se amesteca cele doua compozitii si se pune faina cernuta. Amestecam usor.
  • Compozitia se pune intr-un posh, si pe hartia de copt se fac forme rotunde. Se coc 10 minute la 180 grade.
  • Fiecare forma se trece prin sirop. Pentru frisca am luat o smantana cu 25% grasime.
  • Batem smantana cu zaharul pudra si intaritorul de frisca. Inainte de a va apuca de frisca, bagati smantana la congelator sa fie foarte rece.
    Pe jumatate din forme puneti frisca.
  • Glazura o facem astfel: incalzim frisca si o turman peste ciocolata. Punem si cacaoua si amestecam bine.
  • Restul de capace le acoperim cu glazura de ciocolata si le punem peste cele cu frisca.
NNaina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Nicol, 01/05/2020

Nu mi a iesit,daca nu se face cu smantana naturala nu ies gustoase,nu am inteles dc trebuie 200 gr ciocolata ,e foarte multa! Nu nu nu
Pas ...,

(0) (0) abuz
12/10/2015

Usoara,aspectuoasa,gustoasa si arata minunat!!!!

(0) (0) abuz
18/06/2015

2 -1

(0) (0) abuz
04/03/2014

Excelent fffffff deliceoasa

(0) (0) abuz
27/09/2013

BUNE ;BUNE

(0) (0) abuz
28/05/2013

Super delicioase

(0) (0) abuz
08/01/2013

Imi era dor de aceasta prajitura delicioasa

(0) (0) abuz
08/01/2013

Super fainaa

(0) (0) abuz