Crema din serbet alb

Crema din serbet alb
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Serbetul se freaca pe apa calduta , pîna cînd se moaie , apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars . în cazul cînd serebtul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.
  • Serbetul se freaca cu furculita, pîna cînd se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare, se adauga 1-2 linguri cu apa calda si se freaca bine, pîna cînd capata aspectul unei paste.
  • Dupa aceea, se adauga, treptat, untul batînd cu telul sau cu mixerul, pîna cînd se încorporeaza bine; cu cît se bate mai mult cu atît crema se face mai spumoasa.

Punctează această reţetă

R Retete de prajituri si torturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: