Batut cu mixerul ouale, zaharul, un varf de cutit sare, faina si apoi laptele si putina apa minerala pentru ca sa fie mai pufoase.
In compozitia de clatite eu adaug si putin ulei ca sa nu mai pun in tava doar un strop sa nu se prinda.
Intre timp ocupat de umplutura.Dupa ce terminat de copt clatitele umplut: cipuerci, sunca si putin cascaval ras si rulat.asezat pe toate intr-un vas de yena.
Dupa ce le-am asezat asa frumos, ras cascaval din abundenta si“imbracat” in smantana.Inainte de cuptor.
Nu cred ca as pune zahar vanilat in aluatul clatitelor, mai de graba putina sare sau ceva condiment(piper, vegeta)!Reteta NU este desert, ci aperitiv!Mici neatentii...
Comentarii:
Nu cred ca as pune zahar vanilat in aluatul clatitelor, mai de graba putina sare sau ceva condiment(piper, vegeta)!Reteta NU este desert, ci aperitiv!Mici neatentii...
La sfirsit nu prea arata bine in farfurie
Super