Chec cu ciocolata si cafea

O reteta simpla si delicioasa de chec cu gust de ciocolata.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se topeste untul, ciocolata si cafeaua si se lasa sa se raceasca usor.
- Se adauga zaharul, laptele(la temperatura camerei), sarea, faina, ouale si se amesteca bine.
- Se pune compozitia intr-o tava tapetata si se coace la foc potrivit cam 25-30 min. Cand checul este copt, se scoate din cuptor si se toarna glazura incalzita. Glazura se face din ciocolata topita la care se adauga rom.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
camelia isabela
Cred ca este foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Gustoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Cei ( cele ) care faceti comentariu “ excelenta reteta” fara sa aveti habar de gospodarie, mai bine puneti mana putin pe Sanda Marin, asa de curiozitate.

atena_p2014
Nu cred ca iese nimic!Lipseste ceva!
C
cris_nedelcovici
Foarte bun si usor de facut.
anonymous
Cum creste checul, fara praf de copt??? Nu incercati, e varza!!!
anonymous
Minunata reteta
Punctează această reţetă