Se topeste untul, ciocolata si cafeaua si se lasa sa se raceasca usor.
Se adauga zaharul, laptele(la temperatura camerei), sarea, faina, ouale si se amesteca bine.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata si se coace la foc potrivit cam 25-30 min. Cand checul este copt, se scoate din cuptor si se toarna glazura incalzita. Glazura se face din ciocolata topita la care se adauga rom.
Cei ( cele ) care faceti comentariu “ excelenta reteta” fara sa aveti habar de gospodarie, mai bine puneti mana putin pe Sanda Marin, asa de curiozitate.
Comentarii:
Cred ca este foarte bun
Gustoasa
Cei ( cele ) care faceti comentariu “ excelenta reteta” fara sa aveti habar de gospodarie, mai bine puneti mana putin pe Sanda Marin, asa de curiozitate.
Nu cred ca iese nimic!Lipseste ceva!
Foarte bun si usor de facut.
Cum creste checul, fara praf de copt??? Nu incercati, e varza!!!
Minunata reteta