Chec de ciocolata
votează acum
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Intr-un vas mai mare se amesteca zaharul, cacaoa, laptele si margarina. Se pune pe foc si se fierbe. Cand incepe sa dea in clocot se mai lasa 5 minute la foc mic. Se da jos de pe foc si se opreste o cana (nu plina) din compozitie pentru glazura.
- Restul de compozitie se lasa sa se racoreasca putin, dupa care se adauga cele 6 galbenusuri, unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, apoi albusurile batute spuma si se amesteca usor de sus in jos.
- Rezulta o compozitie care curge. Aceasta compozitie se toarna in 3 forme de chec tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit aproximativ 30 minute.
- Se face testul cu scobitoarea, si daca sunt gata, se scot din cuptor, si imediat se toarna glazura incalzita peste ele.
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!