Petitchef

CATAIF - desert delicios traditional turcesc

Desert
2 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dupa ce am citit o multime de variante pe diferite site-uri, despre cum e mai bine sa faci fideaua, uns o tava cu unt, am pus fidea dupa ochi si am pus bucatele de unt deasupra.
  • Bagat la cuptorul deja incins, la foc mediu, pe treapta de sus. Citisem undeva ca ar trebui lasata cam 20 de minute. Pe naiba! Dupa 20 de minute fideaua mea era deja neagra
  • Si uite asa prima mea incercare de a pregati cataif a ajuns direct in cosul de gunoi. Asta e, se mai intampla!
  • Reiau prima parte si de data asta pun mai mult unt deasupra si stau cu ochii pe fidea.
  • Dupa 10 minute, fideaua era putin aurie asa ca adaugat siropul special facut si mai bagat la cuptor pentru inca 5 maxim 10 minute.


Poze

CATAIF - desert delicios traditional turcesc
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 2
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 3
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 4
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 5
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 6
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 7
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 8
CATAIF - desert delicios traditional turcesc - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

06/11/2013

Superrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz
03/10/2012

Oribila prezentare !

(0) (0) Abuz
06/08/2012

Bun tare

(0) (0) Abuz
21/02/2012

Minunata

(0) (0) Abuz
20/07/2011

Fff excelent

(0) (0) Abuz
12/07/2011

Simpatica expunere

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gelato de lamaie-un desert revigorant
Gelato de lamaie-un desert revigorant
6 porții
3 ore
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Bradut cu tapenade
Bradut cu tapenade
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Unt cu patrunjel
Unt cu patrunjel
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Panna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios Panna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează