Dupa ce am citit o multime de variante pe diferite site-uri, despre cum e mai bine sa faci fideaua, uns o tava cu unt, am pus fidea dupa ochi si am pus bucatele de unt deasupra.
Bagat la cuptorul deja incins, la foc mediu, pe treapta de sus. Citisem undeva ca ar trebui lasata cam 20 de minute. Pe naiba! Dupa 20 de minute fideaua mea era deja neagra
Si uite asa prima mea incercare de a pregati cataif a ajuns direct in cosul de gunoi. Asta e, se mai intampla!
Reiau prima parte si de data asta pun mai mult unt deasupra si stau cu ochii pe fidea.
Dupa 10 minute, fideaua era putin aurie asa ca adaugat siropul special facut si mai bagat la cuptor pentru inca 5 maxim 10 minute.
Comentarii:
Superrrrrrrrrrrrrr
Oribila prezentare !
Bun tare
Minunata
Fff excelent
Simpatica expunere