Cataif - desert delicios traditional turcesc

Desert
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Dupa ce am citit o multime de variante pe diferite site-uri, despre cum e mai bine sa faci fideaua, uns o tava cu unt, am pus fidea dupa ochi si am pus bucatele de unt deasupra.
  • Bagat la cuptorul deja incins, la foc mediu, pe treapta de sus. Citisem undeva ca ar trebui lasata cam 20 de minute. Pe naiba! Dupa 20 de minute fideaua mea era deja neagra
  • Si uite asa prima mea incercare de a pregati cataif a ajuns direct in cosul de gunoi. Asta e, se mai intampla!
  • Reiau prima parte si de data asta pun mai mult unt deasupra si stau cu ochii pe fidea.
  • Dupa 10 minute, fideaua era putin aurie asa ca adaugat siropul special facut si mai bagat la cuptor pentru inca 5 maxim 10 minute.

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Superrrrrrrrrrrrrr

abuz

anonymous

Oribila prezentare !

abuz

anonymous

Bun tare

abuz

anonymous

Minunata

abuz

anonymous

Fff excelent

abuz

anonymous

Simpatica expunere

abuz