Cataif cu frisca

Desert
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ciocolată de casă (reteta video)


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Taiteii ii asezam in tava unsa cu unt si ii dam la cuptor,pana se rumenesc putin.Ii mai intoarcem din cand in cand.
  • Cat timp se coc taiteii se prepara siropul din zahar,apa si esenta de rom,care se toarna mai apoi,asa fierbinte cum e, peste taiteii rumeniti.
  • Se da din nou la cuptor si se coace pana se "leaga" taiteii si totul devine ca un blat.
  • Dupa ce s-a racit se acopera cu frisca batuta.Se da la frigider pentru cateva ore,dupa care se portioneaza.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

08/02/2014

F.bun........

(0) (0) abuz
07/07/2012

Fff bun

(0) (0) abuz
19/11/2011

Un desert EXCELENT SI FOARTE BUN

(0) (0) abuz
viviana, 07/02/2010

Superr yami yami

(0) (0) abuz



+