Cataif cu frisca

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Taiteii ii asezam in tava unsa cu unt si ii dam la cuptor,pana se rumenesc putin.Ii mai intoarcem din cand in cand.
  • Cat timp se coc taiteii se prepara siropul din zahar,apa si esenta de rom,care se toarna mai apoi,asa fierbinte cum e, peste taiteii rumeniti.
  • Se da din nou la cuptor si se coace pana se "leaga" taiteii si totul devine ca un blat.
  • Dupa ce s-a racit se acopera cu frisca batuta.Se da la frigider pentru cateva ore,dupa care se portioneaza.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F.bun........

abuz

anonymous

Fff bun

abuz

anonymous

Un desert EXCELENT SI FOARTE BUN

abuz

viviana

Superr yami yami

abuz