Am amestecat smantana cu zaharul. Amestecul rezultat si cu restul de ingrediente le-am turnat intr-un mixer si le-am mixat rapid pana am obtinut un aluat neted si elastic (nu a durat mai mult de 2 minute...).
Am pornit cuptorul,l-am setat la 180 de grade. Nu e nevoie sa lasam aluatul sa se odihneasca asa ca l-am asezat pe masa si l-am intins pana la o grosime de 0,5 cm.
Am decupat aluatul cu ajutorul formelor si l-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt.
Restul de aluat ramas dupa ce am decupat formele l-am amestecat cu bilute de ciocolata.
Am bagat tava la cuptor pentru 12 minute cca,pana incep sa se rumeneasca.
Se topesc in gura nu alta...:)) si evident ii puteti decora cum doriti :)).
Comentarii:
Usor si delicios
Foarte usor de facut si foarte gustoase
Foarte bun merita incercat
Sunt extraordinare!!! le-am papat toate in doar 2 zile!!! singuraa§!! maine fac o noua prtie
Ce bine ca te gandesti si la silueta noastra
Sunt foarte bune si pentru faptul ca nu contin mult zahar.