Baigli cu mac si nuca

Desert
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

6

Pt. aluat:

Pt. umplutura:

Preparare

Preparare40 min
Gătire45 min
  • Facem un aluat din ingredientele de mai sus; dupa ce a crescut, il impartim in 4 bucati egale. Intindem fiecare bucata intr-o foaie cat mai subtire.
    Peste foaie punem umplutura de nuca sau mac si rulam pe lungime.
  • Asezam in tava,unul langa altul,ungem cu putin ulei pe lateral, iar pe deasupra cu ou batut cu putin ulei.
    Umplutura: oparim nuca/ macul(macinate) cu o cescuta de lapte clocotit.
  • Batem, spuma tare, albusurile ramase cu 200g zahar pudra. Impartim spuma de albus in doua si adaugam jumatate din cantitate la nuca oparita si cealalta jumatate la umplutura de mac.
  • Dam tava la cuptorul incins (360F) timp de aproximativ 45min sau pana baiglii sunt bine rumeniti deasupra.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Unde este drojdia???
Reteta nu e completa, cititi inainte sa publicati!

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Gustoasa reteta

abuz

anonymous

Cum creste aluatul fara drojdie? in lista de ingrediente nu apare drojdia.

abuz

anonymous

Ce sa creasca ca nu e trecut drojdie

abuz

anonymous

Arata super,sigur e f.bun

abuz