Baigli cu mac si nuca
Ingrediente
6
Pt. aluat:
Pt. umplutura:
Preparare
Preparare40 min
Gătire45 min
- Facem un aluat din ingredientele de mai sus; dupa ce a crescut, il impartim in 4 bucati egale. Intindem fiecare bucata intr-o foaie cat mai subtire.
Peste foaie punem umplutura de nuca sau mac si rulam pe lungime. - Asezam in tava,unul langa altul,ungem cu putin ulei pe lateral, iar pe deasupra cu ou batut cu putin ulei.
Umplutura: oparim nuca/ macul(macinate) cu o cescuta de lapte clocotit. - Batem, spuma tare, albusurile ramase cu 200g zahar pudra. Impartim spuma de albus in doua si adaugam jumatate din cantitate la nuca oparita si cealalta jumatate la umplutura de mac.
- Dam tava la cuptorul incins (360F) timp de aproximativ 45min sau pana baiglii sunt bine rumeniti deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Unde este drojdia???
Reteta nu e completa, cititi inainte sa publicati!
anonymous
Excelent
anonymous
Gustoasa reteta
anonymous
Cum creste aluatul fara drojdie? in lista de ingrediente nu apare drojdia.
anonymous
Ce sa creasca ca nu e trecut drojdie
anonymous
Arata super,sigur e f.bun
Punctează această reţetă