Facem un aluat din ingredientele de mai sus; dupa ce a crescut, il impartim in 4 bucati egale. Intindem fiecare bucata intr-o foaie cat mai subtire. Peste foaie punem umplutura de nuca sau mac si rulam pe lungime.
Asezam in tava,unul langa altul,ungem cu putin ulei pe lateral, iar pe deasupra cu ou batut cu putin ulei. Umplutura: oparim nuca/ macul(macinate) cu o cescuta de lapte clocotit.
Batem, spuma tare, albusurile ramase cu 200g zahar pudra. Impartim spuma de albus in doua si adaugam jumatate din cantitate la nuca oparita si cealalta jumatate la umplutura de mac.
Dam tava la cuptorul incins (360F) timp de aproximativ 45min sau pana baiglii sunt bine rumeniti deasupra.
Comentarii:
Super buna!!!!
Excelent
Gustoasa reteta
Cum creste aluatul fara drojdie? in lista de ingrediente nu apare drojdia.
Ce sa creasca ca nu e trecut drojdie
Arata super,sigur e f.bun