Baclava cu carne

Baclava cu carne
Desert
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Placinta cu carne de bibilica


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se toaca carnea si se caleste impreuna cu ceapa si uleiul pana se albeste si nu mai lasa lichid, amestecandu-se continuu cu o furculita.Cand s-a racit se adauga 5 oua intregi si se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare piper si vegetaSe desfac foile si se asaja pe rand in tava tapetata cu hartie.
  • Untul se topeste usor si se intinde pe fiecare foaie.Amestecul de carne se imparte in 3.Asezare in tava:- 3 foi prima parte de carne- 3 foi, iar carne- si iar 3 foi si carne.Se acopera cu foile ce au mai ramas si se taie in patrate mari ca si cremesul.
  • Dupa aceasta aranjare se pregateste partea de ornament:Se separa 7 oua si se pregateste albusul ca pt. tort dar fara zahar.Galbenusurile se freaca cu putina sare si cu smantanacare se adauga numai cand albusurile sunt bine batute.
  • Se amesteca cele doua parti si se adauga faina si amidonul.Se da la cuptor si se coace la foc potrivit.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/04/2013

Fff. buna

(0) (0) abuz
03/04/2013

Tre bien

(0) (0) abuz



+