Baclava cu carne
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Placinta cu carne de bibilica
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se toaca carnea si se caleste impreuna cu ceapa si uleiul pana se albeste si nu mai lasa lichid, amestecandu-se continuu cu o furculita.Cand s-a racit se adauga 5 oua intregi si se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare piper si vegetaSe desfac foile si se asaja pe rand in tava tapetata cu hartie.
- Untul se topeste usor si se intinde pe fiecare foaie.Amestecul de carne se imparte in 3.Asezare in tava:- 3 foi prima parte de carne- 3 foi, iar carne- si iar 3 foi si carne.Se acopera cu foile ce au mai ramas si se taie in patrate mari ca si cremesul.
- Dupa aceasta aranjare se pregateste partea de ornament:Se separa 7 oua si se pregateste albusul ca pt. tort dar fara zahar.Galbenusurile se freaca cu putina sare si cu smantanacare se adauga numai cand albusurile sunt bine batute.
- Se amesteca cele doua parti si se adauga faina si amidonul.Se da la cuptor si se coace la foc potrivit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: