Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Ingrediente: 2 morcovi o radacina patrunjel o salata iceberg un castron plin cu urzici curatate si spalate bine o legatura ceapa verde sare piper negru macinat...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: o salata verde, mare 2 dovlecei tineri,medii 2 morcovi o ceapa rosie mica 4 rosii /o mana de rosii cherry 1 lingurita mustar de Djion (sau...
Ingrediente: o punga de orez de sushi otet de orez apa folosita la fiertul orezului 10 bucati de creveti decorticati si fierti o bucata mare de file de somon...
Ingrediente: fasole boabe (mai mare) 300g amestec chinezesc de legume (muguri de bambus, urechi de lemn ciuperci, ardei gras, morcovi, varza...) pasta de...
Ingrediente: 500 g. cartofi 3 morcovi 1 praz (sau o ceapa) 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet zeama de la o lamaie sare si condimente dupa gust...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.